Памятка учаснику АТО
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

суботу, 7 січня 2017 р.

Світлій пам'яті СВІТЛАНИ КОСТЮК, присвячується

ПОЕТИ УКРАЇНИ. Волонтерська видавнича група СЕРЦЕ ПАТОРІОТА. Туристичний рафтинг "ПО ТИСІ РАЗОМ"



Майже встигли  виконати прохання Світлани - виготовити 3Д книгу "Зцілення любов'ю". Вона її бачила...
За задумом ця книга мала бути повністю озвучена автором. Але озвучено лише більша половини книги. 


Запрошую долучитися до здійснення її останньої мрії, що до цієї книги всіх, у кого її поетичне Слово камертоном відгукнулося у серці.

Звукові записи будуть накладені на нашій електронній книжці.
Наразі їх викладено окремо на її власній сторінці співавтора подарункового збірника "Воїнам світла" у вигляді таблиці, а також на сторінках електронної книги під позначкою мікрофона і слухавок. (Звуковий файл наразі відкривається на окремій сторінці)

Прошу запрошувати знайомих вам майстрів художнього читання
та всіх добрих і щирих серцем, зцілених любов'ю


======  Озвучені сторінки автором книжки (робочий файл) ======
http://dzv.in.ua/book/kostjuk/01.mp3




Співавтори подарункового збірника ВОЇНАМ СВІТЛА


Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас.
Волонтерська видавнича група СЕРЦЕ ПАТРІОТА та Туристичний рафтинг "ПО ТИСІ РАЗОМ




1 коментар:

  1. Ця книга не могла не з’явитися на Світ... Вона з великого Болю і з великої Любові... Можливо, і я прийшла сюди лише задля того, аби написати її. Написати серцем... Але щоб душа людська наповнилася справжнім Світлом і Любов’ю – треба пройти крізь пекельний Біль... Біль, який спалює... Жертовний Біль, акумульований у небайдужому серці – за кожну ображену травинку, знівечену Душу, покалічену долю, зруйновану планету, країну, дитячу колиску... Такий Біль не ділиться на “свій” і “чужий”... Саме тоді він може ставати білим, відроджувати Душі, наповнювати їх божественним Світлом і Любов’ю...
    Пройшовши крізь “траєкторію самоспалення”, Душа знаходить у собі сили полюбити цей світще дужче, засобами поезії спробувати достукатися до людських Сердець, щедро розсипаючи у холодному просторі своє тепло, світло, любов до ближнього... Адже “любов, лише любов врятує світ” від самознищення... Зцілення любов’ю потребує наше хворе суспільство, зачерствілі душі, занедбана природа...
    Кожен день, відведений мені долею для Життя, хочу нести в собі цю невмирущу Любов і зігріваюче Світло... Дарувати їх людям. Почуватися від цього щасливою... Тож тримаймося на відстані променя, дорогі Читачі.

    З любов’ю - Автор

    ВідповістиВидалити