Памятка учаснику АТО
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

вівторок, 2 серпня 2016 р.

Волонтерська видавнича група СЕРЦЕ ПАТРІОТА шукає спонсора-партнера !!!


http://ozdorov.info/vita/book/tom1.html#/4/Видавнича волонтерська група  ►►  СЕРЦЕ ПАТРІОТА,  разом із Українською Спілкою творчих інвалідів "СТІмул"  шукає спонсора-партнера на вигідних засадах, для оплати обновлення робочої програми   ►► FlippingBook.  
Ця програма дасть можливість створити ряд нових та озвучити уже існуючі книги, для інвалідів по зору,  в тому числі для тих, хто повністю втратив зір.  Ці люди хочуть і можуть створити для себе  умови, щоб не бути тягарем для суспільства.  У даному випадку вони просять від нас мізер, але готові віддати на багто більше
Крім того, продукт, створений інвалідами, буде корисним і для всього суспільства, адже поширювати  електронний варіант книг значно простіше, аніж друкований.  А прослуховування творів, озвучених майстрами художнього читання, поверне привабливість до літератури та поезії. 



Можливості програми  продемонстровано нижче:

Ми розмістили тут електронні публікації, створені FlippingBook, щоб продемонструвати Вам різницю між звичайним каталогом в форматі PDF і першокласними електронними публікаціями з вбудованою функцією E-Commerce. Тепер Ваші клієнти зможуть здійснювати покупки безпосередньо зі сторінок електронного каталогу. Це хороша можливість для кожного запустити інтернет продажу або збільшити прибуток своєї компанії перетворивши стандартний файл PDF в публікацію FlippingBook.



Приклади електронних публікацій

FlippingBook Publisher - це потужне професійне рішення для створення і поширення реалістичних електронних публікацій з ефектом перегортання сторінок. Такі публікації можна переглядати на будь-яких пристроях, починаючи з звичайних комп'ютерів (Windows і Mac) і закінчуючи такими мобільними продуктами, як iPhone, iPad і будь-які Android-пристрої. Електронні публікації, створені за допомогою FlippingBook Publisher можна записати на CD / DVD, завантажити або роздрукувати, а також відправити e-mail, розмістити на сайті або поділитися з друзями в соціальних мережах. Ми створили для вас кілька прикладів таких онлайн-публікацій.








Приклади каталогу Онлайн каталоги продукції і рекламні презентації з ефектом перегортання

Ваш каталог може служити тієї ж мети, що і вітрини, які приваблюють покупців зайти в магазин. Забудьте про старомодних форматах документів і зробіть крок в сторону сучасного рішення для створення електронних каталогів. Запропонуйте Вашим клієнтам принципово новий рівень онлайн покупок. Вони зможуть гортати Ваш електронний каталог знову і знову і здійснювати покупки безпосередньо з його сторінок. Подивіться один з наших прикладів і Ви не залишитеся байдужі!
Про електронний каталог►►►
 
Пример онлайн каталога с эффектом листания страницПример онлайн каталога с эффектом листания страницПример онлайн каталога с эффектом листания страницПример онлайн каталога с эффектом листания страниц

  Приклади брошур  Бізнес-брошури, звіти та інформаційні розсилки

Хочете перетворити Ваші рекламні матеріали в справжні електронні шедеври? Шукаєте відповідний інструмент, щоб реалізувати свої блискучі ідеї в презентації? Наша програма дозволить створювати дійсно запам'ятовуються електронні брошури, як підприємцю, так і представнику великої міжнародної компанії. Ваші клієнти та партнери будуть в захваті, як від Вашої електронної брошури, так і від Вашого бренду. Вам обов'язково варто поглянути на приклади таких брошур.
Про електронні брошюри ►►►
 

  Приклади журналів    Журнали, періодичні видання

FlippingBook пропонує Вам оптимальне рішення, якщо Ви шукаєте спосіб публікувати Ваші видання з найменшими витратами. Інструмент для створення електронних журналів з великими можливостями налаштування оформлення і функціональним хмарним зберіганням зробить Вашу роботу зручною, а Ваші передплатники зможуть просто насолоджуватися читанням. Завдяки тому, що електронні журнали можна переглядати на мобільних пристроях, Ваші читачі зможуть відкривати їх всюди, де б вони не знаходилися. Перегляньте приклад журналу і почніть публікувати свої видання вже сьогодні!
Про електронний журнал ►►►
 

  Приклади книги Книги із твердою палітуркою, словники, підручники..

Якщо Ви автор, який хоче публікуватися самостійно, або викладач і Вам потрібно поширити навчальні матеріали своїм студентам, то наша програма для створення електронних книг стане хорошим помічником. Конвертує Ваші файли PDF в гортає книги і Вам більше не доведеться замислюватися про сумісність версій, зберіганні та інші деталі. За допомогою FlippingBook Publisher легко створювати електронні книги, завантажувати їх в хмарне сховище і поширювати їх. Додавайте на сторінки публікації звуковий супровід, відео з YouTube і Vimeo, посилання на сторонні ресурси і спливаючі зображення. Ви зможете відправляти свої матеріали по всьому світу або ж, навпаки, обмежити список читачів.
Про електронну книгу ►►►
 

  Приклади презентацій    Документи без ефекту перегортання, слайди PowerPoint і презентації з альбомною орієнтацією

Імпортуйте будь-які документи, попередньо конвертацію їх в формат PDF, і отримуйте чудові публікації для перегляду на комп'ютері або з мобільних пристроїв. Навіть найнуднішою презентації можна надати привабливого вигляду за допомогою нашої програми. Вам залишиться тільки вирішити як Ви хочете відправити їх - по електронній пошті, соціальні мережі або розмістити на сайті. Програма зробить за Вас все інше. Подивіться приклади презентацій та спробуйте нашу програму.
Про електронний документ ►►►
Пример электронного документаПример электронного документаПример электронного документаПример электронного документа

Фотогалерея   Фотогалереї і слайдшоу

FlippingBook Publisher дозволить Вам створювати чудові фотогалереї. Особливо цей тип публікації виявиться корисним для фотографів, дизайнерів, візажистів, які хочуть мати запам'ятовується портфоліо. Ваші роботи будуть виділятися на тлі інших за рахунок бездоганного вигляду, унікального дизайну (створіть своє власне оформлення або виберіть з готових рішень) і зручного перегляду. Крім того, така галерея стане прекрасним інструментом для бізнесу: її можна вбудувати в Ваш сайт або відправити партнерам або потенційним клієнтам.
Про фотогалереї ►►►

Приклад книжкової полиці

Користувачам FlippingBook Publisher доступна функція створення власної книжкової полиці. Можливість створення бібліотеки електронних видань і вбудовування її на сайт відкриває широкі можливості для тих, хто хоче сортувати свої онлайн-публікації з ефектом перегортання по темам, за часом або цільової аудиторії. А можливість налаштовувати контроль доступу до книжкових полиць і розсилати їх поштою дозволить здійснювати поширення колекцій публікацій за передплатою або обмеженому колу читачів.

Про книжковій полиці  ►►►


Небайдужий друже. Ми утримуємо цей сайт за рахунок Ваших переходів по рекламі. Пожертвуй ОДНУ СЕКУНДУ свого часу.


Немає коментарів:

Дописати коментар